2106229002 6932302870 Αθηνών Χαλκίδος 17 - Άνοιξη Αττική techlikidis@gmail.com
 
 
Πεϊνιρλί Τεχλικίδης
Εστιατόριο - Εκδηλώσεις - Delivery | Άνοιξη Αττική
 

 
 

Όταν ο παππούς Τεχλικίδης ήρθε από τον Πόντο, έφερε μαζί του τα μυστικά του τόπου του. Και φυσικά, το μυστικό για το αφράτο, καλοψημένο πεϊνιρλί που μόνο στον Πόντο ξέρουν να φτιάχνουν.

Το 1936, η οικογένεια ανοίγει το πρώτο μαγαζί στη Δροσιά. Τα πεϊνιρλί του Τεχλικίδη γίνονται ανάρπαστα. Τώρα πια, μπορείτε να απολαύσετε από τους εγγονούς Τεχλικίδη, με την πετυχημένη συνταγή της οικογενειακής παράδοσης, το ίδιο νόστιμο και λαχταριστό πεϊνιρλί.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΕΙΝΙΡΛΙ
ΠΙΤΣΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΤΗΣ ΩΡΑΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΓΛΥΚΑ
Δεξιώσεις

Δεξιώσεις

Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις στον πανέμορφο εσωτερικό & εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας έως και 300 άτομα, κάνοντας αυτήν την σημαντική μέρα της ζωής σας, ακόμα πιο όμορφη.

Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

Αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτι στον πανέμορφο εσωτερικό & εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας έως και 300 άτομα, κάνοντας αυτήν την σημαντική μέρα του παιδιού σας, ακόμα πιο ευχάριστη.

Catering

Catering

Οποιαδήποτε και αν είναι η αφορμή της εκδήλωσή σας, αναλαμβάνουμε πάντα με άψογο σέρβις και υψηλή αισθητική να υποστηρίξουμε κάθε σας ιδέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα 2106229002 ή 2106229008 για να κάνετε κράτηση ή για να κλείσετε τον χώρο μας για οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ