2106229002 6988750206 Αργοναυτών Κομνηνών 13 techlikidis@gmail.com
Search Close
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εμπειρία στο μαγείρεμα ξεκινάει από το 1936 και συνεχίζεται, με φαγητό καλομαγειρεμένο, με γεύσεις που σε συνεπαίρνουν, γεύσεις ξεχασμένες, από τις ποντιακές συνταγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 2106229002 για να κάνετε κράτηση ή για να κλείσετε τον χώρο μας για οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ DELIVERY ΜΑΣ

ΤΟ DELIVERY ΜΑΣ

Το delivery μας εξυπηρετεί άμεσα την Δροσιά, την Άνοιξη, τον Διόνυσο, την Σταμάτα και την Ροδόπολη Αττικής. Επιπλέον με ελάχιστη παραγγελία των 20 ευρών, στέλνουμε και στην Νέα Ερυθραία, στο Κρυονέρι και στον Άγιο Στέφανο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεξιώσεις

Δεξιώσεις

Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις στον πανέμορφο εσωτερικό & εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας έως και 300 άτομα, κάνοντας αυτήν την σημαντική μέρα της ζωής σας, ακόμα πιο όμορφη.

Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

Αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτι στον πανέμορφο εσωτερικό & εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας έως και 300 άτομα, κάνοντας αυτήν την σημαντική μέρα του παιδιού σας, ακόμα πιο ευχάριστη.

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών εκδηλώσεων στον πανέμορφο εσωτερικό & εξωτερικό χώρο του εστιατορίου μας έως και 300 άτομα, κάνοντας αυτήν την σημαντική μέρα της ζωής σας, ακόμα πιο όμορφη.

Το Μενού Μας

Το Μενού Μας

Στο εστιατόριό μας, μπορείτε να απολαύσετε από την κουζίνα μας το ονομαστό πεϊνιρλί μας, πίτσες, ζυμαρικά, σουβλάκια, μαγειρευτά, ψητά της ώρας, λαγάνα με τυρί και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα πιο δημοφιλείς πιάτα μας
ΠΕΙΝΙΡΛΙ
ΠΙΤΣΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΤΗΣ ΩΡΑΣ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ
ΓΛΥΚΑ